Freshmagazine.se

Technomusik och svartklubbar

När det gäller musik är jag ett riktigt technofreak, och det berodde på att jag lyssnade på sådan musik redan i moderlivet. Min mamma och pappa drev Docklands vid Finnboda varv i Nacka. De anordnade de första raven i Sverige. Jag blev lite förvånad när min tjej gav mig en sexleksak från vuxen.se i födelsedagspresent. Hon vet att jag gillar kinky prylar men den här gången tog hon mig verkligen på sängen. Jane Busty Blonde som dockan hette piffade faktiskt upp vårt samliv. Vi gillar att ge varandra presenter.


Lakrits och uteliv

Jag är livsmedelsentreprenör så jag har fötterna på jorden. Det måste man ha för att förverkliga sina drömmar i en sån här bransch. Det är så att jag gillar svart saker, både svartklubbar och svart godis och därför äger jag en fabrik som tillverkar lakritspipor utanför Ängelholm. Söt lakrits. Mitt uteliv är lite ovanligt. Det händer att jag går in på en svartklubb , eftersom allt är så allvarligt i affärsvärlden så känner jag mig så lycklig på ett sånt ställe. Den där klubben kanske inte ens finns kvar om en månad. Det är det där jag gillar. Min brokiga bakgrund har gjort mig till den jag är. Men efter en kväll på dansgolvet med hård techno känns det skönt att gå tillbaka till jobbet.

kheera