Freshmagazine.se

Fixa möhippan för musikälskaren

Om du har en kompis som ska gifta sig, så vill du självklart ställa till med en möhippa. Här kommer tipsen för att fixa möhippan för musikälskaren.

Möhippa

Vissa personer älskar möhippor, andra gifter sig på semestern i Frankrike utan en endaste bekant, för att förvissa sig om att inte behöva genomleva en möhippa. Om du ska anordna en möhippa är det viktigt att du anordnar en dag eller kväll som den blivande bruden verkligen kommer att uppskatta. Men det finns vissa saker som nästan hör till, som tiara med slöja och ordensband – du hittar allt som du behöver inför en Möhippa hos partykungen. Lite får bruden stå ut med, men inte så mycket att det blir pinsamt. Tänk på att skapa en möhippa som är rolig för alla.

Musik

Om din kompis gillar musik så är det ett bra möhippeinslag. Det finns mycket som ni kan göra på en möhippa som har med musik att göra, beroende på var ni bor och era personligheter. Ett enkelt tips är att gå på en karaokebar och sjunga sånger. Ni kan i så fall höra av er till stället innan och se till att kompisens favoritlåtar finns med. Än bättre är det om ni kan överraska er kompis med en konsert med ett band. Om ni vet att Bruce Springsteen ska spela i Göteborg så kan ni köpa biljetter och åka dit. Det absolut bästa är om ni kan “kidnappa” kompisen och att det inte alls verkar som att ni ska åka på konsert, snarare bara ta en pizza. En möhippa måste inte vara “hippig” – se det snarare som en möjlighet att umgås. Det är många brudar som föredrar en trevlig middag och konsert, framför att behöva gå runt på stan och tigga kyssar.

Musiker

Om din kompis är duktig på att spela eller att sjunga skulle ni faktiskt kunna ordna så att hon – tillsammans med er – spelar på gatan för en kväll. Ju mer seriöst som ni gör det, desto mer pengar kommer ni att få, men också bra minnen. Om ni bor i en liten stad och det känns genant att ställa er utanför Ica och lira, så kan ni åka till en större grannstad. Sedan kan ni använda pengarna för att äta något gott. Om ni ska spela som gatuband är det ändå roligt att vara utklädd i möhippekläder, men ni kan anpassa det till den musikstil som ni ska spela.

Kör

Om den blivande bruden och de flesta av hennes vänner sjunger i en kör kan ni göra något av det som en möhippa – glöm då inte att också involvera dem som inte sjunger i kören. Ett exempel kan vara att stämma träffa med er vän någonstans och göra en flashmob med hennes favoritlåt – och sedan kidnappa henne för att fortsätta att spela, sjunga, festa och äta.

kheera