Nya underkläder skapar nya ideal
Foto/Grafik: Pressbild

Nya underkläder skapar nya ideal

Publicerad den 18 juni 2010 kl. 15:41 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Gamla skönhetsideal är på väg att bytas ut mot nya och vi blickar allt fler kurvigare och kvinnligare modeller på catwalken och i de större modetidningarna. Därför är det härligt att höstens underklädestrender följer de nya riktlinjerna och underklädesmärkena Freya, Maidenforms och Flexees hänger gärna på.
Läs mer 1013 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Framtidens unga sportdesigner klär Sverige
Designer Ida Björnsson
Foto/Grafik: Pressbild

Framtidens unga sportdesigner klär Sverige

Publicerad den 4 juni 2010 kl. 18:31 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Hon ifrågasätter varför snygg design aldrig är funktionell och hon tror på framtiden och människan i ett stort vackert samspel. Tretorns unga sportdesigner Ida Björnsson drömmer om att en dag få göra något för världen och människan, och samtidigt förena sitt stora intresse för textil och adrenalinkickande äventyr till design av högsta klass, allt med hjälp av sin egen magkänsla. - Den säger mig vad som är rätt och fel. Jag lyssnar hellre på den än på Moderådets riktlinjer, säger hon.
Läs mer 978 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Wieselblad – ger oss ny svensk design
Foto/Grafik: Pressbild

Wieselblad – ger oss ny svensk design

Publicerad den 27 maj 2010 kl. 19:41 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Hon har tidigare designat en minikollektion för Weekday på Drottninggatan i Stockholm, men nu hösten 2010 träder Annika Wieselblad in i den svenska modeindustrin med sitt eget klädmärke - Wieselblad.
Läs mer 876 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Vår och sommar med L’Ecole National
Foto/Grafik: Pressbild

Vår och sommar med L’Ecole National

Publicerad den 9 maj 2010 kl. 14:56 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. En svensk sommardag 2006 när solen stod som högst på himmelen föddes märket L´Ecole National av den talangfulle designern Soheil Norozi. Resultatet av det hela blev en vass klädkollektion och 2010 står det framgångsrika L’Ecole National redo med sin vår-, och sommarkollektion med skira, rockiga och sportiga kreationer.
Läs mer 993 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Kitschigt med Freya
Foto/Grafik: Pressbild

Kitschigt med Freya

Publicerad den 4 maj 2010 kl. 20:25 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. I Freyas aktuella kampanj finner vi disco, snabba bilar och glamorösa badkläder. Våren och sommarens vattenskapelser tar oss tillbaka till sjuttiotalets glada dagar och glammiga fester. Med ett brett utbud av storlekar kommer lekfulla mönster och färger som blandas med sportiga och grafiska influenser. Välkomna till Freyas Boogie Wonderland Spring/Summer 2010.
Läs mer 1096 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »