Hårtrender & Skönhetstips
Foto/Grafik: Sandra Lindqvist / Johannes Lagtun

Hårtrender & Skönhetstips

Publicerad den 29 oktober 2008 kl. 21:08 av Sandra Lindqvist
Reportage. I den 15 000 kvm stora mötesanläggningen Kistamässan trängs tusentals tjejer och killar i alla åldrar och frossar i gratisprodukter och proffstips. Här kan du också solduscha, bleka tänderna, njuta av thaimassage eller ta bort celluliter. - Beauty08 handlar om ren skönhet, säger Malin Lundström, pressansvarig.
Läs mer 942 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Fresh Fashionshow
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Fresh Fashionshow

Publicerad den 13 oktober 2008 kl. 22:41 av Fredrik Carlsson
Reportage. Nova Lund hade för dagen gjorts om till en catwalk och publiken trängdes när vinnarna skulle koras i Modell 2009. Nova Lund arrangerar årligen modelltävlingen tillsammans med Sweden Models och Sara Svenningrud Photography. Och årets visning blev en succé. - Kan låta klyschigt men årets tävling är den bästa hittills så jag är mycket nöjd, säger Johanna Mattson, marknadskoordinator.
Läs mer 1015 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Designer med cool casualstil
Foto/Grafik: Pressbild / Johannes Lagtun

Designer med cool casualstil

Publicerad den 10 oktober 2008 kl. 10:30 av Sophie Pålsson
Reportage. En klädskapare utan intresse för mode eller trender; kan det gå ihop? För Maria Berger, 21-årig designer från Uppsala är det inga problem. Med sitt märke MarySoul vill hon få oss att hitta en egen stil och en avslappnad attityd till mode. - Klädidéerna kommer mitt i natten eller när jag sitter med en kompis och fikar, säger hon.
Läs mer 1282 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Mogen man i en ung kropp
Foto/Grafik: Kristina Ohlsson / Johannes Lagtun

Mogen man i en ung kropp

Publicerad den 13 september 2008 kl. 00:06 av Kristina Ohlsson
Reportage. Med sin färgstarka personlighet och spektakulära stil har han spridit kärlek i dj-båsen i sommar. 45 år gammal har Peter Siepen fortfarande kroppen som andra killar bara drömmer om. - Jag är som ett årgångsvin, jag blir bara bättre och bättre.
Läs mer 1001 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11