GEOX klär kändisbarn
Foto/Grafik: Pressbild

GEOX klär kändisbarn

Publicerad den 23 september 2009 kl. 18:37 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Vad har president Obama, Vännerstjärnan Courteney Cox och skådespelaren Kate Winslet gemensamt? - Deras barn bär skor från det högteknologiska märket GEOX.
Läs mer 1006 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Sex and the City Fashion Night
Sex and the City Fashion Night
Foto/Grafik: Björn Nilsson/Kristoffer Svanmark

Sex and the City Fashion Night

Publicerad den 28 mars 2009 kl. 16:06 av Fredrik Carlsson
Reportage. Under fredagskvällen anordnade en av våra partners, PR-företaget STATUESQUE en modevisning på Glasklart i Malmö i samarbete med modellagenturen Girl of Sweden och FRESH magazine var givetvis på plats. Kreationerna trängdes på Catwalken till musiken från den kända amerikanska tv-serien på det sexiga och flörtiga temat. - Allt flöt på för modellerna och den inövade koreografin satt perfekt, säger Dajana Zon, modellagent för Girl of Sweden.
Läs mer 1091 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
FILIPPA K - SECOND HAND
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

FILIPPA K - SECOND HAND

Publicerad den 27 mars 2009 kl. 18:55 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. På Hornsgatan 77 ligger den 45 kvadratmeter stora butiken Filippa K Second Hand som öppnade sommaren 2008. Verksamheten är en del av en större miljösatsning från Filippa K och genom konceptet att sälja kläder på kommissionsbasis ges kunden möjligheten att vara med och bidra till en bättre miljö och mer pengar i både sin egen och någon annans plånbok.
Läs mer 1078 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Casual Chic med MissGreta
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Casual Chic med MissGreta

Publicerad den 12 mars 2009 kl. 18:14 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Under hösten 2008 startades webbshoppen MissGreta som på rekordtid har blivit en succé. Webbshoppen är ensam i Sverige med att erbjuda kvalitetsmärken som Jucca, Mauro Grifoni, Dundop, Forte Forte och Munthe plus Simonsen. Men även mer traditionella märken som Odd Molly, By Malene Birger och Day Birger et Mikkelsen finns med på sajten.
Läs mer 1090 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
LUSH gör dig Fräsch
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

LUSH gör dig Fräsch

Publicerad den 2 mars 2009 kl. 19:38 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Mars är här och ansiktsfärgen är i samma nyans som den grå himlen. Med LUSH´s Freshserie kan vi inte råda bot på det grå vädret, men däremot kan vi försöka fräscha upp vår hy och stå i givakt, redo att ta emot våren. Fresh Magazine provar Cupcake, Brazended Honey Cosmetic Warrior och Catastrophic Cosmetic, alla från LUSH´s Freshserie.
Läs mer 982 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »