Sätt skorna i fokus
Hackenbusch
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Sätt skorna i fokus

Publicerad den 22 maj 2009 kl. 15:25 av Micela Danielsson Lundin
Stockholm fashion week. Fötterna är redo att släppas ut på grönbete och talesättet om att det är våra skor som gör en hel outfit är nu mer rätt än någonsin. Så hör upp alla män Det är dags att kavla upp byxbenen och sätta skorna i fokus. Det är dags att byta ut svettiga och slitna vinterkängor mot färgsprakande sneakers, seglarskor och heta klassiker från 40-, och 50-talet. Det är dags att säga välkommen till vår -, och sommarskor 2009.
Läs mer 1026 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
SÄTT SKORNA I CENTRUM
Sixtyseven
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

SÄTT SKORNA I CENTRUM

Publicerad den 29 april 2009 kl. 23:27 av Micela Danielsson Lundin
Stockholm fashion week. Mängder av vår -, och sommarskor står nu på butikshyllorna med längtan om att få flytta in i våra skohyllor och om att möta de varma årstiderna på ett par soldyrkande damfötter. Tidigare skosäsonger med modeller i extrema former och med retrodyrkan har balanserats ner till mjuka färger och lekfull design och den ekologiska trend som står stark i samhället präglar även fötternas beskyddare, både när det kommer till design, färg och form, men det viktigaste av allt - I vår & sommar är inga skor fel.
Läs mer 759 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Vår/Sommarmode från Catwalken
Stockholm Fashion Week
Foto/Grafik: Peter Håkansson

Vår/Sommarmode från Catwalken

Publicerad den 7 mars 2009 kl. 14:57 av Fredrik Carlsson
Stockholm fashion week. Våren står för dörren och vi bjuder nu på ytterligare två kollektioner inför Vår/Sommarmodet 09. Visningen ifrån Modeveckan i Stockholm är design av de trendiga klädskaparna Hunkydory och Blank.
Läs mer 1064 älskar detta 1 kommentar Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 6