Say My Name - Tove Styrke
Foto/Grafik: Pressbild

Say My Name - Tove Styrke

Publicerad den 20 maj 2017 kl. 23:31 av Fredrik Carlsson
Reportage. Nyligen släppte Tove Styrke nya singeln ”Say My Name”. Vi får komma nära: tilltalet är okonstlat och ärligt - som om vi befinner oss i en bubbla tillsammans med Tove, utom räckhåll för omvärlden. När ingenting annat än det som händer precis just nu spelar någon roll. Låten är skriven tillsammans med och producerad av Elof Loelv, medproducent till Rihannas ”Stay” feat. Mikky Ekko och som även skrivit musik för Zara Larsson och Icona Pop.
Läs mer 1487 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Petter - "Mamma sa till mig"
Foto/Grafik: Pressbild

Petter - "Mamma sa till mig"

Publicerad den 23 april 2017 kl. 23:10 av Fredrik Carlsson
Reportage. I dagarna släpper Petter videon till ”Mamma sa till mig”. Låten är en av de två nyskrivna låtarna som var med på det hyllade albumet ”Skeppsholmen” som släpptes i höstas. Det är en personlig hyllning till vad man kommer ifrån som utan tvekan berör.
Läs mer 1482 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
John De Sohn - Standing When It All Falls Down
Foto/Grafik: Pressbild

John De Sohn - Standing When It All Falls Down

Publicerad den 20 februari 2017 kl. 08:19 av Fredrik Carlsson
Reportage. MTV Europe Award-nominerade och platinasäljande DJ´n och musikproducenten John De Sohn släppte i dagarna låten ”Standing when it all falls down”. Låten är officiellt soundtrack för det världsledande e-sport laget Ninjas in Pyjamas (NiP) och är skriven av John De Sohn, Andreas Moe och Cassandra ”Casso” Ströberg. För produktionen står John De Sohn tillsammans med Svidden (Galantis) och på sång hörs artisten Roshi.
Läs mer 1383 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Linnea Henriksson - ny singel
Foto/Grafik: Pressbild

Linnea Henriksson - ny singel

Publicerad den 5 januari 2017 kl. 16:04 av Fredrik Carlsson
Reportage. Efter tre år av musikalisk tystnad är Linnea Henriksson nu tillbaka på musikscenen – och hon har varit efterlängtad! Ett första bevis på det är låten "Se på mig nu", där hon tillsammans med Petter står för en av höstens största hits. ”Se på mig nu” har gått dubbel platina och är en av de mest spelade låtarna på radion de senaste månaderna. Nu kommer singeln "Säga mig".
Läs mer 1283 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Peter LeMarc - Den tunna tråden
Foto/Grafik: Pressbild

Peter LeMarc - Den tunna tråden

Publicerad den 16 december 2016 kl. 22:54 av Fredrik Carlsson
Reportage. Med förra albumet bearbetade Peter LeMarc både sitt eget cancerbesked och vännerna som precis hade gått bort. Fyra år senare kan LeMarc se tillbaka på en fortsatt tung tid och åter igen får lyssnarna en oförfalskad rundvandring i sångarens vardag.
Läs mer 1210 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »