Micela: "Fjärde delfinalen bäst"
Foto/Grafik: Kristoffer Svanmark

Micela: "Fjärde delfinalen bäst"

Publicerad den 27 februari 2010 kl. 22:14 av Micela Danielsson Lundin
Krönika. För att tävlingen skulle bli rättvis la SVT ut Malmöbidragen i en minut långa versioner på hemsidan, detta efter att Sibels och Peter Jöbacks bidrag halkat ut på Internet. Rättvist? - Nej inte mot de deltagare som deltagit under andra premisser förgående veckor. Trots det horribelt pinsamma misstaget var Malmöfestivalen den bästa delfinalen, det är ju den skånska huvudstaden vi snackar om.
Läs mer 990 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Micela: Balladernas kväll
Foto/Grafik: Kristoffer Svanmark

Micela: Balladernas kväll

Publicerad den 20 februari 2010 kl. 21:59 av Micela Danielsson Lundin
Krönika. - Tack Göteborg, ni är kärlek för mig. Så avslutade Björn Gustafsson sin mellanakt i Göteborg under förra årets festligheter och frågan är väl varför lördagens delfinal inte blev lika bra som då? Kanske var det Blue Men med sin nyskapande konst eller var det bara att jag saknade underbara Nour El Refai och Björn Gustafsson som mellanakt? Istället fick vi ballader och ballader och någon discodänga.
Läs mer 955 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Micela: SKÅNSKT VATTENFALL I SANDVIKEN
Foto/Grafik: Kristoffer Svanmark

Micela: SKÅNSKT VATTENFALL I SANDVIKEN

Publicerad den 13 februari 2010 kl. 21:52 av Micela Danielsson Lundin
Krönika. Det finns inget mer vackert än att få stå upp för sina egna handlingar och val. Det är i grund och botten det Melodifestivalen handlar om – att stå upp för sin låt och sitt framträdande. För oavsett hur nöjd artisten är står stora delar av massan redo att kritisera och tycka fritt. Det handlar inte bara om att sjunga och showa längre – det handlar om att vara förberedd på allt.
Läs mer 923 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Micela: Svenska Artistfestivalen
Foto/Grafik: Kristoffer Svanmark

Micela: Svenska Artistfestivalen

Publicerad den 7 februari 2010 kl. 09:57 av Micela Danielsson Lundin
Krönika. Årets tre små grisar - yrvädret Christine Meltzer, svenskamerikanska Dolph Lundgren och mesiga Måns Zelmerlöw. Ja i alla fall om man utgår ifrån vad han sade i sitt sommarprogram i P1, 2009. Fast under lördagskvällen var Måns inte mesig längre. Han satt inte ensam i soffan utan vänner, istället var han vännen till alla de som satt ensamma i sina soffor. Han var bäst av alla i den första delfinalen.
Läs mer 817 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2