”Kungligheter är min nisch”
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

”Kungligheter är min nisch”

Publicerad den 30 januari 2009 kl. 16:45 av Sandra Lindqvist
Reportage. Ingen utomstående lever så nära inpå den svenska kungafamiljen som hovreportern och författaren Catarina Hurtig. Hennes inblick i det svenska hovet samt andra europeiska kungahus resulterade i en hyllad bok som är översatt till flera språk. Vid sidan av sitt bokprojekt följer hon dagligen Sveriges mest kända och glamourösa familj. - Innan jag började skriva om hovet hade jag inte tänkt på att vi hade en kungafamilj, säger hon till Fresh Magazine.
Läs mer 1104 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Sveriges roligaste festival
Foto/Grafik: Kristoffer Svanmark

Sveriges roligaste festival

Publicerad den 26 januari 2009 kl. 21:10 av Fredrik Carlsson
Reportage. Fresh Magazine var i helgen på Malmö Comedy Festival. Komiker som Magnus Betnér, Thomas Järvheden, Anna-Lena Brundin, Lena Frisk, Marika Carlsson, Lasse Karlsson, Ann Westin, Robin Paulsson och årets manlige komiker 2008 Tobias Persson uppträdde på festivalen som fick tusen personer att dra på smilbanden.
Läs mer 863 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Te - nya trenddrycken
Foto/Grafik: Pernilla Dahlén/Johannes Lagtun

Te - nya trenddrycken

Publicerad den 20 december 2008 kl. 14:10 av Camilla Käck
Reportage. Under 2007 steg försäljningen av te med 13 procent. Och antalet teställen växer hela tiden. Freshmagazine gick till restaurang Soho i Göteborg, nominerade till årets teställe 2007 och 2008, för att ta tempen på den heta drycken.
Läs mer 1046 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Ny karriär för Superstjärnan
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Ny karriär för Superstjärnan

Publicerad den 14 december 2008 kl. 18:48 av Fredrik Carlsson
Reportage. Idag avslutar Annika Sörenstam en karriär som saknar motstycke i svensk golfhistoria. Den blyga tjejen från Upplands-Bro har fullständigt dominerat sporten ända sedan början på 1990-talet. Nu väntar en ny karriär som affärskvinna där varumärket ”Annika” ska erövra världen med allt från bandesign och kläder till rödvin och smycken.
Läs mer 890 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
”Stand Up börjar bli hippt”
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

”Stand Up börjar bli hippt”

Publicerad den 25 november 2008 kl. 20:05 av Fredrik Carlsson
Reportage. Med tv-succér som Kvarteret Skatan och Morgonsoffan är David Batra välkänd för svenska folket som han roat i över 10 år. Denne mångkonstnär skriver också böcker, bloggar, gör Stand Up och var också sommarpratare tidigare i år. Och att ständigt roa och starta nya intressanta projekt är självklart för honom. - Min hobby blev mitt jobb så det är fantastiskt kul att göra olika saker, säger han.
Läs mer 987 älskar detta 2 kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 »