Blomster inspirerar bröllop
Foto/Grafik: Pressbild

Blomster inspirerar bröllop

Publicerad den 20 april 2010 kl. 20:02 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. 2010 Svenska Moderådet är tillbaka med en ny idéutställning på trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar där kärlek och sagor är den stora ljuva inspirationskällan. Detta varför det passar som en fin hyllning till våren och sommarens stundande bröllopspar.
Läs mer 1097 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
GLASKLAR HUMOR
Foto/Grafik: Pressbild

GLASKLAR HUMOR

Publicerad den 5 april 2010 kl. 18:16 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. En gång i månaden bjuder Restaurang Glasklart i Malmö på förstaklassig Stand Up. Upphovsmannen till den nya klubben är komikern & skådespelaren Paul Tilly som inför varje show bjuder in en ny komikerkollega. Senast gästades Glasklar Humor, som klubben heter, av sidekicken Kodjo Akolor och komikerna Mårten Andersson, Anders "Ankan" Johansson och Marika Carlsson.
Läs mer 1037 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Superstjärnan gör smycken
Annika Sörenstam
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Superstjärnan gör smycken

Publicerad den 11 maj 2009 kl. 19:57 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Annika Sörenstam har i två decennier varit världens bästa kvinnliga golfspelare och vunnit allt som går att vinna. Nu när golfikonen lagt av tar hon nya grepp och tillsammans med Sancy.se lanserar hon en egen smyckeskollektion för att i sin nya roll som affärskvinna erövra världen.
Läs mer 1234 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
Paul Tilly satsar på Stand Up
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

Paul Tilly satsar på Stand Up

Publicerad den 16 april 2009 kl. 19:18 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Vi känner honom som den överenergiske och nördige Ulf i ICA-reklamen. Nu, efter 14 år i mediebranschen ställer han sig på Stand Up-scenen och med framträdanden på Stockholm Live och RAW med rutinerade komiker som Jakob Öqvist och Soran Ismael tror FRESH att karriären inom Stand Up bara börjat. - Det sista jag vill vara är en mesig komiker som inte vågar ta ut svängarna i rädsla för vad folk ska tycka, säger Paul Tilly.
Läs mer 1018 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
”Sång & Skådespeleri är lika roligt”
Foto/Grafik: Johannes Lagtun

”Sång & Skådespeleri är lika roligt”

Publicerad den 5 mars 2009 kl. 22:11 av Fredrik Carlsson
Reportage. Under 2008 syntes han i dramaserien ”Häxdansen” på svt och fler filmprojekt är på gång. Nu gör han succé i rollen som Freddy i ”My Fair Lady” på Oscarsteatern i Stockholm. Men sångaren och skådespelaren Christopher Wollter väntar fortfarande på att få göra drömrollen som Jesus i ”Jesus Christ Superstar”. - Det hade varit fantastiskt att någon gång få framföra de underbara låtarna, säger han.
Läs mer 1097 älskar detta Inga kommentarer Dela artikeln
« 1 2 3 4 5 »