Zara Losell

Missa inte överraskningen... !

Publicerad den 26 november 2014 kl. 22:01

 

Still cant get those pictures standing !

Jag har både med och utan instruktioner försökt att få rätt på att bilderna lägger sig så, men den vill inte, jag har testat att både rotera kameran samt i bildhanteraren och allt möjligt de lägger sig rätt men sen tippar de över i uppladdning, som man kanske märkt innan så får jag köra på ändå, alt. att jag hoppar över bilderna helt isåfall. så detta blev lösningen...

Jobbade på arenan igår och fick en supermysig känsla när jag i pausen på Redhawks skulle springa och pudra näsan,, (yes;) och kommer runt hörnet där det dukats upp med glögg och alla dess tillbehör.. =)

mmm,,,, men se men inte röra får det bli då det är till de ätande gästerna... jag trivs sååå mycket bättre att jobba i den normala baren om man säger... den där man tar och sköter sina egna beställningar, i detta fallet så får jag beställningar från höger till vänster,,,, 3 pers kan ropa samtidigt,,, 7 starköl- 2 vodka- 3 cola en light en utan is den ena med citron ...osvosv,, men I fix,,, det gick bra! (Stort tack till Aj och Jocke som kom  och hjälpte mig styra upp hela starten)

Im back in business and behind the bar med Alex igen,,, vi har kämpat sida vid sida på galna event bakom baren,,,

ett av de mest utmanande kvällarna vi jobbat på var öppningen av Prive förra året,,, ensamma jobbade jag och Alex i den stora RnB baren på trean med endast en mobil kortläsare...

vi lyckades komma upp i saftig försäljning och high fivade oss själva i slutet av helgen när vi kört 2 nattpass i rad och kom hem ca 7 på morgonen,, haha jag brukade på den tiden åka buss hem för att äta nattmat/frulle med en del av personalen som jobbade på Coop på torget där jag bor...

med tiden blev de mina resekamrater och jag fick ett "hej Zara" av besättningen' när jag kom in för att handla,,, "vakna nu" brukar de säga,,,, ha det bra på jobbet sa jag varpå de svarade "godnatt"

Jag stormtrivs på mina trevliga olika barställen..... på fredagar är det fredagsklubben på harrys det är verkligen imponerande att se hur otroligt många som kommer dit alltid! det är tryck och tempo från midnatt fram till stängning då de får tända lamporna och stänga av musiken för att folk ska gå hem haha!

Var på stan med babys mamma Kia, vi kikade lite på en ev önskelista.... vi fattas massor i våra köksskåp... tills för ett tag sen när våra familjer fick nog så brukade vi göra sallad i 5 små skålar som tillsammans på tallriken fick bli en blandning men nu börjar det verkligen likna nåt!

Hade supertrevligt och vi avlsutade vår runda på stan med en supermysig kaffe på jättesöta och ombonade kafferosteriet i stan.... vi kikade på dukningar på Cervera och jag smälte när jag såg denna glittriga gammeldagsrosa dukningen och sittningen... tjusigt på middag,,, nyår kanske =)

På vägen ut fick jag och Fredrik en spontan julklapp av henne ett exklusivt set med julgransdekoration... super bedårande och söta hjärtan i olika färger allt från laxrosa till frostad vitt etc... det kommer bli världens och livets pampigaste julgran hemma hos oss denna julen... ÅÅÅÅh jag kan inte ens bärga mig att få inreda med alla fina adventsljusstakar mm som vi inhandlat under ca en månads tid....

puzzokram

OBS! Premiär på Prive 29/11 The hush hush party! Partyproffsen Toni, Eddie och John kommer få malmös festellit att tappa hakan.... det ska tydligen komma en överraskning utöver bara den bästa musiken som finns att dansa till ! Rock Ooooooooooon !!

XOXO

603 älskar detta 1 kommentar Dela inlägget

Kommentera


Jeneva den 8 februari 2017 kl. 04:34
Seego,Secretagrgue One and mad cow disease? I don’t get the connection.I have generally found that good hgh supplements improve my blood pressure. if you are concerned, monitor yours and make your own decisions.Super mega doses of aminos can stress the kidneys but Renewal is in the OK zone for most people.Just follow the standard cycling procedure.

Zara Losell

-Vardagslyx- Jag anser att det alltid är det lilla som räknas! men, LESS IS MORE! Att alltid göra mitt bästa är vad som räcker för att känna självkontroll. Viktigt är Hälsa, Frihet, Vänskap! Kärlek. Livet är Umgås! ME-time, Shopping, Mode/Trend, Träning, Sömn, Mat, Film. ALLT,,, är bara ett email bort: zaralosell@hotmail.com. XOXO