Shirin släpper singel
Foto/Grafik: Pressbild

Shirin släpper singel

Publicerad den 31 januari 2019 kl. 20:23 av Fredrik Carlsson
Reportage. Shirin släpper i dagarna första singeln från en ny omgång låtar som kommer under året. Hon har verkligen gjort ett avtryck under 2018 som startade med att hon spelade på bokningsagenternas ”Sweden Live”. Därefter blev hon på stående fot, inbokad på stort antal spelningar runt om i Sverige under hela året.

Recensenterna har hyllat henne från norr till söder och i somras gjorde hon även succé i ”Allsångens” premiärprogram! 2019 startade hon med att göra ett fantastiskt framträdande i den årliga ”Tillsammans mot cancer-galan” i TV4. Ett framträdande som inte lämnade någon oberörd!

Idag släpper hon sin nya singel "22" som är en självupplevd händelse. -Jag skrev ”22” om en relation jag hade med en man, han var äldre än mig och gift. Vår relation hade övergått i något mer än vänskap och det slutade inte särskilt bra, berättar Shirin. 
- När jag bröt kontakten med honom började jag fundera över ifall relationen hade tagit en annan väg, om vi hade varit jämngamla. Hur hade detta slutat om han också hade varit 22, om vi båda kunde spola tillbaka tiden och vara med varandra i den åldern istället. Om vi hade träffats innan han var gift, hade barn och inte hade haft så mycket att förlora på att vara med mig. Hade det då faktiskt kunnat vara han och jag? Det får vi aldrig veta, avslutar hon.


195 älskar detta Dela artikeln

Kommentera