Mauro Scocco släpper video till "Det här ögonblicket"
Foto/Grafik: Pressbild

Mauro Scocco släpper video till "Det här ögonblicket"

Publicerad den 16 juni 2015 kl. 21:00 av Fredrik Carlsson
Reportage. Nyligen släppte Mauro Scocco, en av Sveriges främsta låtskrivare och artister, sin nya singel ”Det här ögonblicket” - idag har musikvideon premiär. ”Videon ser jag som kusin till Sarahvideon. Vi vältrar oss i det vackra men även vemodiga sommarstockholm med precis det där ljuset man drömmer om resten av året”, säger Mauro om videon som är gjord av vännen och formgivaren Pär Wickholm.

Det här ögonblicket, som är Mauros första singel på fyra år, är skriven tillsammans med producenten Tony Nilsson (som skrivit till bland andra Selena Gomez, Christian Walz, Miss Li, Darin, Anders Ekborg).
- Den här gången kände jag att det var viktigt att göra en riktig popsingel med mycket energi i. Det har varit mycket hel och halvballader de senaste gångerna jag släppt något och nu ville jag snarare se om jag kunde få folk att stå med näven i luften och sjunga för full hals", säger Mauro.

Skapat mängder av hits
Som grundare och medlem i en av 80-talets största svenska pop-band, Ratata, och med megahits som ”Sarah”, ”Till de ensamma”, ”Nelly” och ”Överallt” i bagaget, behöver Mauro Scocco ingen närmare beskrivning. Mauro har även producerat och medverkat på andra artisters verk, bland annat skrev han text och musik till Lisa Nilssons succéplatta ”Himlen runt hörnet” samt skrivit för Totta Näslund, Monica Zetterlund, Peter Jöback och Victoria Tolstoy. 2013 spelade Mauro och Plura in TV-programmet och skivan ”Musiken från Mauro & Pluras tågluff” och i januari i år gästade Mauro Niklas Strömstedt i programmet ”Tack för musiken” på SVT.

1142 älskar detta Dela artikeln

Kommentera