Olly Murs släpper Right Place Right Time Special Edition
Foto/Grafik: Pressbild

Olly Murs släpper Right Place Right Time Special Edition

Publicerad den 7 oktober 2013 kl. 19:00 av Fredrik Carlsson
Musik. Sverigevännen Olly Murs släpper ”Right Place Right Time Special Edition” den 22 november. Den nya versionen av senaste albumet innehåller bland annat två nya låtar, nya versioner av tidigare utgivna låtar samt en fullmatad live-DVD med Ollys hyllade konsert på O2 Arena i London tidigare i år.

Nästa måndag, den 14 oktober kommer Olly Murs till Stockholm och Arenan, Fryshuset för sin första Sverigekonsert. I somras gästade Olly Murs ett utsålt Ullevi i Göteborg då han som inbjuden förbandsgäst åkte med på kompisen Robbie Williams turné runt om i Europa för att tillsammans med sitt stora liveband värma upp publiken. Ollys aktuella singel ”Dear Darlin’” är en stor radiofavorit i Sverige och låten spås bli en av höstens stora hits. Se videon till "Dear Darlin'" nedan.

En av det största
När ”Right Place Right Time” släpptes i november 2012 gick albumet direkt in som nummer ett på albumlistan i Storbritannien och skivan har sålt dubbel platina. Olly Murs är utan tvekan en av de allra största och mest älskade artisterna i sitt hemland. Olly har gett oss hits som "Heart Skips A Beat", "Dance With Me Tonight" och "Troublemaker". Nu ser vi fram emot Ollys första Sverigekonsert, hösten med "Dear Darlin'" och nya ”Right Place Right Time Special Edition” som släpps den 22 november.

628 älskar detta Dela artikeln

Kommentera