Tiësto släpper ny mixplatta
Foto/Grafik: Nabil Elderkin

Tiësto släpper ny mixplatta

Publicerad den 17 juni 2013 kl. 21:29 av Fredrik Carlsson
Reportage. Universal sajnar en av världens tveklöst största DJs, holländaren Tiësto, till klubbmusik-etiketten PM:AM och första släppet blir mixplattan ”Club Life Vol. 3 – Stockholm” och tillhörande singeln ”Take Me” feat. Kyler England.

I mix-serien ”Club Life” hyllar Tiësto städer han älskar och efter de första två delarna, tillägnade Las Vegas och Miami, har turen kommit till hans andra hemstad Stockholm att motta DJ-gigantens hyllningar.
– Jag började spendera tid i Stockholm 2009. Jag förälskade mig i staden med en gång och spenderar nu flera månader om året där. Stockholm är så fräscht och rent med fantastisk mat och underbara, vackra och charmerande människor som alla pratar flytande engelska och alltid klär sig bra, säger Tiësto om sitt förhållande till staden.

"Känner att jag blir svensk"
– Som alla vet finns det många fantastiska DJs som bor i Stockholm. På den här mixen kan man höra influenserna från den nya generationen av både holländska och svenska DJs. När jag lyssnar på mixen tar den mig tillbaka till platser och minnen av Stockholm och jag känner att jag blir lite mer svensk för varje år som går, fortsätter han.

”Club Life Vol. 3 – Stockholm” och tillhörande singeln ”Take Me” finns ute nu på PM:AM/Universal.

1232 älskar detta Dela artikeln

Kommentera