Lisa Nilsson - Sånger om oss
Foto/Grafik: Pressbild

Lisa Nilsson - Sånger om oss

Publicerad den 2 juni 2013 kl. 12:16 av Fredrik Carlsson
Musik. Fansen har väntat i 7 år, men nu släpper äntligen Lisa Nilsson sitt nya album "Sånger om oss". Lisa är medproducent tillsammans med Pål Svenre och albumet kommer den 25 september.

Det är alltså 7 år sedan Lisa Nilssons senaste skiva kom på svenska. Den 25 september kommer albumet ”Sånger om oss” producerat av Lisa Nilsson och Pål Svenre. Texterna är Lisas  och musiken i huvudsak ett samarbete med Mattias Torell, förutom en låt som Lisa skrivit ihop med Peter LeMarc, samt första singeln "Var är du min vän" skriven av Andreas Mattsson, som släpptes förra veckan.

– Det känns kul att följa upp samarbetet med Andreas Mattsson från singeln "I samma andetag" som vi gjorde till samlingsskivan 2010. "Var är du min vän" är en årskrönika som väldigt väl uttrycker ett känslotillstånd jag befunnit mig i flera gånger i livet, den handlar om bristen på någon man behöver och saknar. Texten har en urban känsla, Andreas har fångat ödsligheten man kan känna i staden, men den är samtidigt försiktigt hoppfull, säger Lisa Nilsson.

Den 11 augusti är Lisa Nilsson sommarvärd i ”Sommar i P1”.

755 älskar detta Dela artikeln

Kommentera