Sinéad O’Connor till Sverige i maj
Foto/Grafik: Pressbild

Sinéad O’Connor till Sverige i maj

Publicerad den 17 februari 2013 kl. 20:10 av Fredrik Carlsson
Musik. Med en av rockvärldens mest spektakulära röster – laddad med passion och svärta och med en förmåga att beröra lyssnaren ända in i själen – har Sinéad O’Connor skrivit in sig i musikhistorien som en av nittiotalets främsta ikoner.

Hennes största framgång, Prince-covern Nothing Compares 2 U, är en odödlig klassiker och hennes mix av soul, folkmusik och reggae är unik. Med sitt rakade huvud, distinkta klädstil och frispråkighet utmanade Sinéad O’Connor även stereotypimagen för en kvinnlig rockstjärna och inspirerade bland andra Courtney Love och Alanis Morisette.


Magiskt besök i maj
Efter miljontals sålda album är hon aktuell med sitt nionde studioalbum, How About I Be Me (And You Be You), som hyllas som en kraftfull comeback av både fans och kritiker. Sinéad O’Connor intar Hamburger Börs den 15 maj, hennes första konsert i Sverige på över tjugo år. Redo att blotta sitt hjärta och sin fantastiska röst i ett intimt och gåshudsframkallande framträdande, ackompanjerad av ett akustiskt sexmannaband. Det kommer att bli magiskt.

599 älskar detta Dela artikeln

Kommentera