Soundtrack of Our Lives till Hultsfred
Foto/Grafik: Pressbild

Soundtrack of Our Lives till Hultsfred

Publicerad den 8 maj 2012 kl. 18:14 av Fredrik Carlsson
Musik. Ett av Sveriges mest hyllade rockband Soundtrack of Our Lives gästar årets Hultsfredsfestival under sin avskedsturné.

När Sveriges bästa och mest inflytelserika rockband Soundtrack of Our Lives annonserar sin upplösning och ger sig ut på en sista turné vore det näst intill tjänstefel av oss att inte ta chansen och boka dem en sista gång. TSOOL har under åren genomfört flera hyllade konserter just på Hultsfredsfestivalen, och bandet har även haft stor betydelse som inspirationskälla för oss som festivalarrangörer. Sommarens sista besök på scenen vid Hulingen är premiärspelningen på sommarens avslutnings-turné.

Nause till Skaken
Vi presenterar idag även duon Nause, Sveriges senaste framtidshopp på den elektroniska scenen samt de resterande DJS, artister och klubbar som ska förgylla den legendariska dansbanan Skaken. Det handlar om en diger rad av de mest intressanta namnen på vår svenska klubbscen, varsamt utvalda av Svenska Musikklubben. Med dagens omfattande artistsläpp är vi i det närmaste klara med programmet till årets festival, nu återstår det endast ett fåtal namn till innan vi lägger artistbokningen åt sidan för denna gång.

562 älskar detta Dela artikeln

Kommentera