Lady Antebellum - Own the night 2012 World tour
Foto/Grafik: Pressbild

Lady Antebellum - Own the night 2012 World tour

Publicerad den 16 februari 2012 kl. 16:59 av Fredrik Carlsson
Musik. Världens största country-popband Lady Antebellums karriär har pekat spikrakt uppåt sedan debutalbumet släpptes 2007. Trion har på bara ett par år nått superstar status och är nu ett av de mest erkända och bäst säljande banden i världen.

Guld och platina skivor samt diverse utmärkelser har regnat över Charles Kelly, Dave Haywood och Hillary Scott  i Lady Antebellum de senaste åren. För att nämna en av höjdpunkterna, så tog de storslam på förra årets Grammy Awards med inte mindre än 5 Grammisar. Bakom dessa fem Grammisar låg förstås monsterhiten ”Need You Now” som skapat historia både i Sverige och övriga världen. I Sverige har "Need You Now" varit en verklig långkörare på radion. Under 2010 var det den 4:e mest spelade låten totalt i svensk radio och förra året placerade den sig som den andra mest spelade internationella låten. En ny stark ballad och första singeln från nya albumet "Own The Night" kom under sensommaren 2011 i form av "Just A Kiss".Turnerar i Skandinavien
I sommar får vi äntligen chans att se dom i Skandinavien och trots att de i Sverige är mest kända för sina ballad hits, så vet alla som sett dom att de är ett fantastiskt drivet liveband med en rad tempofyllda pop/rock/country pärlor att hämta från sin katalog. Stor underhållning utlovas. 

Lady Antebellum – Välkommen till Skandinavien i sommar!
FAKTA
TURNÉDATUM 2012

Måndag 23 juli KÖPENHAMN – Falconerteatern

Tisdag 24 juli GÖTEBORG – Trädgårdsföreningen
Torsdag
26 juli SELJORD – Countryfestivalen Seljord, Norge
Fredag
27 juli STOCKHOLM – Skansen Solliden

605 älskar detta Dela artikeln

Kommentera