Stockholm Fashion Week 2012
Stockholm Fashion Week
Foto/Grafik: Pressbild

Stockholm Fashion Week 2012

Publicerad den 3 februari 2012 kl. 18:38 av Fredrik Carlsson
Stockholm fashion week. Årets första Stockholm Fashion Week går av stapeln mellan den 6-12 februari och samlar över 800 varumärken i mässor och evenemang runt om i Stockholm. Inför modeveckan i februari går Redken in som huvudsponsor till Stockholm Fashion Week tillsammans med Weleda.

Det är åter dags för Stockholm Fahion Week. Samarbetet med Micael Bindefeld AB fortsätter för den stora invigningsfesten Stockholm Fashion Week Party som hålls måndag 6 februari på Café Opera.
Samarbetspartners för veckan är också Prada LG, Nilörn, Found Juice, S.Pellegrino, Digaloo och Café Opera.
-Vi är glada att få välkomna Redken som ny huvudsponsor som tillsammans med våra andra huvudsponsor Weleda och våra samarbetspartners kommer bidrar till att stärka modeveckan, säger Jan Östvold, försäljningschef på Svenska Moderådet.

Modevecka med höst/vinter modet 12-13

Stockholm Fashion Week 6-12 februari har ett inköpsfokus och samlar omkring 800 varumärken på olika utställningar, mässor och visningar runt om i Stockholm. Modeveckan är öppen för inköpare, press och branschfolk och visar kollektionsnyheter för höst/vinter 12-13. Det övergripande programmet välkomnar också publika aktiviteter till en modeintresserad allmänheten.

4223 älskar detta Dela artikeln

Kommentera