Carlton - för elegant resenär med modekoll
Foto/Grafik: Pressbild

Carlton - för elegant resenär med modekoll

Publicerad den 12 januari 2012 kl. 20:06 av Micela Danielsson Lundin
Produkter. Englands kultmärke för resväskor, Carlton har lanserat premiumserien ALBA. Och nu sätter inte priset stopp för den som vill räkna sig som en moderiktig och elegant resenär.

Seriens väskor har en uppseendeväckande och glamourös yta som är skulpturerad på ett vackert och kurvigt sätt. Väskorna och dess handtag är tillverkad ett lätt och stöttåligt material.  Dubbla hjul gör att väskan är snabb i vändingarna och rullar fint oavsett underlag. Interiörerna och fodret går i elfenbensvitt och den inbyggda fickan skyddar flytande produkter från att läcka ut i packningen tillexempel kosmetika eller andra hudvårdsprodukter. Givetvis finns också ett mesh-nät på insidan och håller packningen på plats. Det tillsammans med ett att låset bredvid väskans kombinationslås har USA:s säkerhetsbevis gör den desto mer attraktiv. Alba serien finns med en matt eller glansig finish i svart, silver och lila och kostar mellan 1 450 kr till 2 150 kr.

Om Carlton
Carlton är ett av världens ledande premium varumärken för resväskor. Carlton grundades för mer än 30 år sedan i London och har sedan dess utvecklats till ett varumärke som står för innovativa produkter,hög kvalitet man kan lita på, funktion och olika produktlinjer som täcker väldigt många behov. I dera sortiment finns lyxigare och prisvärdare resväskor, knalliga modefärger och diskreta eleganta färger,samt resväskor med mer fokus på funktion eller mer fokus på utseende.
Carlton säljs i över 60 länder på 4 olika kontinenter.

5905 älskar detta Dela artikeln

Kommentera