David Beckham's H&M Underwear
Foto/Grafik: Pressbild

David Beckham's H&M Underwear

Publicerad den 7 januari 2012 kl. 16:03 av Fredrik Carlsson
Reportage. David Beckhams Bodywear-kollektion för H&M präglas av kvalitet och hållbarhet. Kollektionen innehåller nio underklädesplagg som kommer att utgöra basen i ett långsiktigt och unikt samarbete mellan David Beckham och H&M.

- Att samarbeta med ett lag eller team har alltid varit viktigt för mig, och det kände jag även under arbetet med den här kollektionen. Designteamet och jag ägnade mycket tid på att arbeta fram en känsla, passform och stil som skulle göra att jag själv skulle tycka om att bära plaggen och dessutom vara stolt över att sätta mitt namn på. Jag vill alltid utmana mig själv och det här har varit en väldigt givande upplevelse. Jag är verkligen nöjd med slutresultatet och jag hoppas att H&M:s manliga kunder kommer att gilla plaggen lika mycket som jag gör, säger David Beckham.


Debutkollektion med kvalitet
- David Beckhams kollektion Bodywear for H&M är full av plagg som männen kommer att älska. Det är en fantastisk debutkollektion som har skapats med stor omsorg om funktion och kvalitet. David Beckham är en av världens mest välkända och respekterade män idag, och det ska bli spännande att se hur sortimentet växer och utvecklas under de kommande säsongerna, säger Ann-Sofie Johansson, designchef på H&M.Beckhams garderob
Att skapa den optimala underklädeskollektionen handlar om att hitta det perfekta plagget med de perfekta detaljerna, till exempel det mest bekväma resårbandet till ett par kalsonger, med en etikett som inte skaver och sömmar som inte irriterar. Det handlar om att hitta precis rätt nyans av grått till ett linne och den perfekta ärmlängden på en kroppsnära T-shirt. David och hans designteam utgick från plagg ur hans egen garderob, som de utvecklade och satte Davids unika prägel på.
FAKTA
I den här första kollektionen presenteras nio basplagg med fokus på kvalitet. Det finns fyra kalsongmodeller - traditionella kalsonger, kalsonger i badbyxmodell, boxershorts och vävda boxershorts, Davids perfekta T-shirt, ett linne och en farfarströja, samt två byxmodeller - en pyjamasbyxa och ett par långkalsonger. Bomull används genomgående och kombineras med elastan i kalsonger, T-shirts och linnen för att bevara den mjuka känslan. Våfflad bomull används i farfarströjan och långkalsongerna, och pyjamasbyxorna i 100 % bomull har specialbehandlats för att behålla formen. Kollektionen är den första i ett långsiktigt samarbete med H&M, som för varje säsong kommer att utvecklas med nya modeller, material och mönster, allt enligt samma
kvalitetsfokuserade koncept.

1536 älskar detta Dela artikeln

Kommentera