Idol-Robin Stjernberg signar för MLP
Foto/Grafik: Pressbild

Idol-Robin Stjernberg signar för MLP

Publicerad den 22 december 2011 kl. 15:21 av Fredrik Carlsson
Reportage. MLP och Lionheart Music Group har kontrakterat idoltvåan 2011 Robin Stjernberg för musikutgivning, musikförlag och management/bokning.

Robin Stjernbergs tolkningar av låtar som “Halo”, “Let Me Entertain You”, “Who You Are” och många fler har berört TV-tittarna under höstens Idolsäsong, och därför delar han nu med sig av de låtar som han har hunnit göra till sina egna med albumet “My Versions”. Albumet släpps redan den 4 januari och “Halo” är första singeln från skivan.
- Vårt samarbete med Robin Stjernberg är långsiktigt, han är förutom en fantastisk sångare även en mycket bra låtskrivare och tillsammans med Robin ska vi under våren arbeta vidare med hans andra album med nyskrivet material. Vi är också i startgroparna med att boka livespelningar. Vi är otroligt stolta över att ha knutit denna fantastiska artist till Lionheart”, säger Maria Molin Ljunggren, VD på Lionheart Music Group.
- Jag är väldigt glad för att få jobba tillsammans med Lionheart Music Group, de är helt rätt samarbetspartner för mig och tillsammans kommer vi att skapa något unikt”, säger Robin Stjernberg.


FAKTA
Robin Stjernberg, född den 22 februari 1991 i Hässleholmär en svensk artist, Idol-finalist och före detta medlem i pojkbandet What´s Up där även Eric Saade varit medlem. Stjernberg slutade som tvåa i idol 2011 efter Amanda Fondell. Hans första musiksingel släpptes den 2 december, 2011 och var just vinnarlåten för tävlingen, All this Way, skriven av Darin, tvåa i Idol 2004 

1431 älskar detta Dela artikeln

Kommentera