Julia vann Elite Model Look
Foto/Grafik: Pressbild

Julia vann Elite Model Look

Publicerad den 7 december 2011 kl. 18:09 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Finalavsnittet i svenska Modelljakten med programledarna Kenza och Andreas Wijk har sänts och det var Julia Schneider som vann slutfinalen, Och i den högaktuella segern i "Elite Model Look" i Shanghai kan hon nu titulera sig som världens hetaste nya unga modell.

Vinsten för Julia Schneider i  innebar ett modellkontrakt värt 150 000 dollar med Elite Models och produktionen bakom Modelljakten är nöjda med sitt fynd.
- Vi är grymt stolta över Julia, säger Kristin Lane från Elite Models. Att vinna Elite Model Look är en helt otrolig start på hennes modellkarriär. Den 28e internationella finalen av Elite Model Look hölls idag i Shanghai och med Julia på catwalken fanns även tidigare vinnare som Eniko Mihalic, Michaela Kocianova och Fei Fei Sun, säger  Kanal 5 plays ansvariga i ett pressmeddelande.
- Vi är fantastiskt glada å Julias vägnar och skickar ett stort grattis. Dessutom är vi stolta att Kanal 5 Play bidragit till att hitta en av världens hetaste unga modeller inom ramen för ett webb-tv program, fortsätter han
Julia tog emot segern av sångerskan Kylie Minogue, som även stod för underhållningen underkvällen.

Vann modellkontrakt hos Elite Models
Modelljakten på Kanal 5 Play och har blivit en succé. Under elva veckor har tittarna kunnat följa Kenza och Andreas Wijk under en landsomfattande castingturné där de tillsammans med Elite models sökt Sveriges nya supermodell. Över 10 000 förhoppningsfulla tjejer deltog i tävlingen och efter en tuff finalvecka för tio av dem korades Gävle-tjejen Julia Schneider till vinnare. Julia vann ett modellkontrakt hos Elite Models Stockholm och befinner sig för närvarande i Shanghai där hon just nu firar segern i världen mest prestigefyllda internationella tävling för unga modeller - Elite Model Look.
- Vi var alla så nervösa under kvällen, men efter den första omgången kände vi att hon helt klart skulle hamna i topp 3. Det finns ingen tvekan att hon har en fantastisk modellkarriär framför sig.

6184 älskar detta Dela artikeln

Kommentera