Hollywoodsvenska LISA släpper nytt album
Foto/Grafik: Pressbild

Hollywoodsvenska LISA släpper nytt album

Publicerad den 7 maj 2011 kl. 13:51 av Fredrik Carlsson
Reportage. Lisa Lovbrand är en stor anledning för Sverige att sträcka på sig, även om vi inte till fullo har insett det ännu. Hennes framgångar, inte minst i USA och Japan, är föredömliga. Lisa visar prov på integritetsfull professionalism, ett driv och en vilja att lyckas.

Vi skulle kunna stapla bedrifterna på hög, och gör det också – med risk att framstå som skrytmånsar. När man pratar om Lisa Lovbrand gör man det gärna. Det finns mycket att berätta och vara både stolt och glad över. På sitt första album, ”Embraceable”, sjöng hon duett med både legendariske David Foster och Paul Buchanan från kritikerfavoriterna The Blue Nile. Hennes andra platta, ”Darling”, blev en succé i Japan. På skivan framför Lisa egna tolkningar av den nationalskald Keisuke Kuwata – något som bara en artist tidigare fått göra, nämligen Ray Charles.

Albumet erövrar Japan och Sydkorea
Förutom musiken har Lisa även en filmkarriär – från huvudroll i amerikansk actionfilm till drama och komedi med motspelare som t ex Wesley Snipes.
Nu är det dags för hennes tredje skiva, ”Let Me Love You”. I Japan ligger den redan på skivdiskarna och Korea står näst på tur. På detta album har hon komponerat de flesta låtarna själv, men även fortsatt sitt givande samarbete med David Foster och Jeremy Lubbuck. Första singeln, ”Ain’t Givin’ Up” är skriven av Lisa tillsammans med en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare – Jörgen Elofsson. En medryckande och positiv låt som visar prov på Lisas vokala förmåga och kärlek till musiken.

Albumet ”Let Me Love You” släpps 15 juni.

1174 älskar detta Dela artikeln

Kommentera


ttnlngv den 10 maj 2011 kl. 16:13
OSY3l5 <a href="http://qhnthdcietpq.com/">qhnthdcietpq</a>, [url=http://iidnnnnuzrha.com/]iidnnnnuzrha[/url], [link=http://rgfqfhepjmga.com/]rgfqfhepjmga[/link], http://xpjpsjfcxosc.com/