Vanessa Falk äger klubbscenen
Foto/Grafik: Pressbild

Vanessa Falk äger klubbscenen

Publicerad den 21 februari 2011 kl. 18:31 av Fredrik Carlsson
Musik. Pappa heter Christian Falk och är känd musikproducent. Men nu är det ointressant för Sverige känner redan Vanessa Falk efter hennes succédebut i Allsång på Skansen i somras där hon ägde scenen. Nu är hon aktuell med sin första singel "Private Party" som snart går varm på alla radiostationer.

Hon har redan stått på landets stora scener och i inspelningsstudion med grabbar som Promoe (sidekick under hela sommarturnén 2009), Christian Falk (”Something Good”, ”People Say” på grammisvinnande albumet ”People say”) och Mange Schmidt (”Allvarligt talat” som snurrar på A-rotation i flera norska radiokanaler).

Uppväxt med Robyn & Neneh Cherry

Nu är dags att dumpa gubbarna och stå på egna ben. Som dotter till musikern och producenten Christian Falk är Vanessa uppväxt i en studio och bakom scenen omgiven av artister som Robyn, Neneh Cherry och Petter. Den inspirationen kombinerat med en av Sveriges bästa röster är inte något förunnat alla.


FAKTA
Vanessas första singel ”Private Party” är en självsäker och sexig upptempo danslåt som inte går att stå stilla till. En låt som genast för oss till det knökfulla dansgolvet på klubben, där vi gärna tar av oss ett lager kläder eller två...

992 älskar detta Dela artikeln

Kommentera