The Pusher - En hitmaskin 2011
Foto/Grafik:

The Pusher - En hitmaskin 2011

Publicerad den 21 december 2010 kl. 20:08 av Fredrik Carlsson
Reportage. EMI är mycket glada över att ha signat The Pusher och ser spännande på framtiden med dem; "… det är inget som vi varken kan kontrollera eller välja. Musiken som vi gör skapas i samma stund vi tar upp instrumenten och spelar tillsammans." säger The Pusher.

Allt började någonstans i Stockholm, där Jakke Erixson, John Hårleman, Karl-Ola Kjellholm och Pontus Karlsson för första gången träffades. Dessa fyra unga individer kände redan ifrån början en stark samhörighet, och att deras olika bakgrunder skapade en perfekt kemi.

Inspelning hos Bagge
Med en ambition och en vision om att skapa storslagna pophits, lade The Pusher ribban på högsta nivå redan från början. De spelade in sex av sina låtar i Anders Bagge’s studio på Ekerö. Tillsammans med co-producenten/låtskrivaren Oscar Holter, som näst intill fungerar som en femte medlem så har bandet hittat ett eget uttryck och sound. Man fångas in av musiken, lyfts upp av melodierna och berörs av den svenska melankolin som speglas i deras texter.

"Världens bästa band"
Deras första singel, "Blinded By The Dark",  är ett lysande exempel på vad vi kan förvänta oss av The Pusher. Singeln går till radio den 12:e januari och följs även av en video. The Pusher hör hemma på scenen och vi kommer med säkerhet få se dem på en stor arena snart;
- Vad som utmärker The Pusher är våra liveframträdanden och efter över 200 konserter över hela världen vågar vi kalla oss världens bästa band",  slänger de ur sig med glimten i ögat.


FAKTA
The Pusher är:
Jakke Erixson – sång/bas
John Hårleman – keyboards
Karl-Ola Kjellholm – gitarr
Pontus Karlsson – trummor


1084 älskar detta Dela artikeln

Kommentera