Doctor House inreder Stockholm
Foto/Grafik: Pressbild

Doctor House inreder Stockholm

Publicerad den 18 december 2010 kl. 14:22 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. I slutet av november öppnades en ny inredningsbutik på varuhuset PUB vid Hötorget, Stockholm. 400 kvadratmeter butiksyta med fokus på kända märken som House Doctor och Himla står nu redo för frekventa kundbesök.

– Kunderna kommer att mötas av ett inspirerande och glädjefyllt inredningssortiment direkt när de kommer uppför rulltrappan, säger Anna Colérus Borglid, verksamhetschef på Urbanus som står bakom den nya butiken.

Nytänkande lantlig industriproduktion
House Doctor är uppstickande danskt märke som påvisar sin konst inom det mesta vad gäller inredning, allt från möbler till belysning och textilier finns i deras sortiment. Företaget har tidigare mest figurerat i webbutiker för de svenska konsumenterna, om än några representanter på den svenska marknaden. Dock är den nya butiken hos PUB den första som verkligen specialiserar sig och lyfter fram sortimentet från House Doctor på ett innovativt sätt. Produkterna som företaget erbjuder kan beskrivas genom lantlig industriproduktion i nytänkande format.
– Kunderna har redan visat att de gillar stilen och produkterna. Nu får de för första gången en chans att se House Doctors imponerande bredd, vilket vi tycker känns oerhört roligt, säger Anna Colérus Borglid.

Klassiska Himla
Tillskillnad från House Doctor som förehåller sin design i relativ gråskala är Himla mest känt för färgsprak. Deras textilier i härliga färgkombinationer och framträdande material har gjort Himla till ett av Sveriges starkaste varumärken och otroligt populärt bland inredningsintresserade.
– Vi förnyar allt oftare hemma, och Himla har ett härligt sortiment som ständigt utvecklas, säger Anna Colérus Borglid.

6677 älskar detta Dela artikeln

Kommentera