Gröna julklappar hos Hildur
Foto/Grafik: Pressbild/Kristoffer Svanmark

Gröna julklappar hos Hildur

Publicerad den 28 november 2010 kl. 11:35 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. Spikmattor, GPS och böcker i all ära, men oavsett vilken pryl som utses till årets julklapp 2010 så kommer den garanterat att vara grönt skön – och miljövänlig. Utbudet av ekologiska och rättvist producerade julklappar har ökat för varje år och blir både snyggare och smartare. Hildur.se hänger gärna på trenden med gröna julklappar i både färg och form.

Julklapparna är utvalda och de visar alla på den bredd av alternativ som finns när en grön julklapp ska köpas från Hildurs sortiment. Det är med en extra omtanke de gröna julklapparna har blivit mer populära och Annika Gillholm som är Hildurs grundare berättar att de plockade fram sina julklappstips med eftertanken om att de var klappar nästan alla gillar och skulle kunna ha nytta av.
– ECO-te, och en pläd passar ju exempelvis både kvinnor och män, ung som gammal, säger Annika.
 
Gröna pakettips
För året presenterar Hildur julklappstips i företagets traditionella linje med stil, kvalitet och hållbarhetstänk. Kundgruppen som tilltalas av det traditionella utbudet är stilmedvetna kunder som gillar kvalitet, och de flesta är kvinnor mellan 30 och 50 år, men trenden visar dock att allt fler män handlar hos Hildur. – Vi försöker nå dem som har ett miljötänk, oavsett kön och de som hellre köper färre saker som de gillar och använder ofta än de som "slit och släng-konsumerar”, förklarar Annika.

Stil och kvalité
Hon tror också att stil, kvalitet och personlig glädje är ledorden för årets julklappar och tror inte att det räcker med att bara vara miljövänlig. Hon menar på att trenden visar att julklappar måste vara personliga så att presenterna verkligen används.
– Vi ser gärna att våra kunder hellre köper färre saker som de gillar och använder ofta och länge än ”slit och släng”-shopping. Det tycker jag är en bra filosofi och då vet jag att de verkligen uppskattar vårt utbud på hildur.se, berättar hon avslutningsvis.

Om Hildur
Hildur.se är ett ekologiskt varuhus på nätet och med i sortimentet finns kläder, skor, hemtextil, smycken, te, choklad, hår- och hudvård. Leverantörerna väljs med omsorg och den gemensamma nämnaren för produkterna är stil och kvalitet med en ekologiskt och rättvist röd tråd genom hela produktionsledet.
Hildur har produkter från bland annat: Spirit of Maya, Lisen Organics, Camilla Norrback, Dem Collective, Nyblom o Kollen, Gripsholm, Ekelund, Temple of Spirited Living, Pukka Herbs, Eco Cosmetics, Ecosoapia med flera.


FAKTA
För mer information och Hildurs 10 gröna och sköna julklappstips, besök gärna: www.hildur.se

6427 älskar detta Dela artikeln

Kommentera