Oskar Linnros möter Sverige
Foto/Grafik: Pressbild

Oskar Linnros möter Sverige

Publicerad den 22 november 2010 kl. 13:41 av Fredrik Carlsson
Musik. Sommarens kung, Oskar Linnros förgyller hösten med många spelningar för fansen runt om i Sverige. Turnén bygger på det hyllade debutalbumet "Vilja Bli"som även besöker Norge och Danmark men starten är i Uppsala den 24 november.

Efter utsåld sommarturné och succé på Rockbjörnen fortsätter Oskar Linnros sitt segertåg. Höstens turné bjuder på spelningar över hela Sverige och i slutet av november blir det tre konserter på Berns i Stockholm. Turnén besöker dessutom både Oslo och Köpenhamn.

Succé på Rockbjörnen
Oskar Linnros släppte sitt superhyllade debutalbum “Vilja Bli” i början av juni. Albumet är redan en storsäljare och singeln “Från och med du” är en av sommarens allra mest spelade låtar. På Rockbjörnen nyligen blev Oskar galans stora kung och tog hem två Rockbjörnar, en för årets genombrott och en för årets låt med “Från och med du”.

Utsålda konserter
Under sommaren har Oskar Linnros spelat på flera av de största festivalerna, bland annat Arvikafestivalen, Storsjöyran, Göteborgs Kulturkalas och Malmöfestivalen, och i augusti gjorde han två utsålda konserter på Mosebacke i Stockholm.


FAKTA
Turnédatum:
23 nov – Uppsala, Katalin
24 nov – Uppsala, Katalin
26 nov - Stockholm, Berns
27 nov - Stockholm, Berns
28 nov – Norrköping, Skandiateatern
30 nov – Göteborg, Trädgår’n
2 dec - Gävle, Heartbreak Hotel
3 dec - Malmö, Babel
9 dec - Åre, Bygget
28 jan - Karlstad, Nöjesfabriken

724 älskar detta Dela artikeln

Kommentera