R.O.O.M.
Foto/Grafik: Pressbild/Kristoffer Svanmark

R.O.O.M.

Publicerad den 1 november 2010 kl. 07:56 av Micela Danielsson Lundin
Reportage. R.O.O.M. inspirerar med ny möbelutställning som skiner av kreativitet. Utställningen är åter stylad av de framgångsrika inredarna Per Wennberg och Eva Andersson, vilka fått nytt förtroende efter den första utställningen.

Viktiga ingredienser i den aktuella utställningen förutom originella inredningsmåsten som möbler, prylar, textiler och tapeter är att hitta en spännvidd i inredningen med en känslomässig blandning mellan humor och allvar. Det med vidare mål att illustrera ett hederligt vanligt hem och känslan som pyr där i.

Handplockat ger intryck och uttryck
Per Wennberg förklarar att de är högst angelägna om att kunderna inte ska känna sig påpassade som de kan göra i vissa butiker, utan att kunderna ska ges chansen att ta på allt, provsitta och ligga i sofforna under sina besök i butiken. Vissa av de varor som finns med i utställningen finns det bara ett exemplar av, då de är handplockade vintagemöbler och loppisfynd som är inköpta just för att förstärka uttrycket och intrycket i de skapade miljöerna.
– Vi ville göra en attraktiv utställning som ger kunden inspiration och upplevelser, berättar han.

Nytt butiksläge gläder många
R.O.O.M.var tidigare beläget på Kungsholmen under namnet Möbelgalleriet, det varför återuppståndelse på PUB-gallerian har tagits emot med glädje av kunderna och omgivningen. Anna Colérus Borgild är verksamhetschef på R.O.O.M. och hon ser det som positivt och roligt att så många gamla kunder har hittat tillbaka till dem, samtidigt som de också fått många nya. – Vår försäljning har gått över förväntan så här långt och det nya butiksläget har visat sig vara mycket lyckosamt. Vi är också väldigt glada för den positiva respons som vi har fått på vår invigningsutställning från både kunder och press, säger hon glatt

Aktuellt just nu är även att R.O.O.M. – teamet arbetar med ett nytt projekt, som kommer att presenteras före jul som en tidig liten julklapp

FAKTA
R.O.O.M. hette tidigare Möbelgalleriet med adress på Kungsholmen i Stockholm. Butiken blev snabbt en populär butik för de inredningsintresserade och den 23 april 2010 slog de upp i dina lokaler på varuhuset PUB i centrala Stockholm. Utbudet hos R.O.O.M är kvalitativa och personliga med fokus på möbler, textilier, belysning och heminredning.

6895 älskar detta Dela artikeln

Kommentera