Miley Cyrus live på MTV European Music Awards
Foto/Grafik: Pressbild

Miley Cyrus live på MTV European Music Awards

Publicerad den 27 oktober 2010 kl. 19:44 av Fredrik Carlsson
Reportage. Tonårsidolen Miley Cyrus kommer att göra ett liveuppträdande på den glittrande MTV-galan i Madrid i november. Det blir första gången för Miley och hon kommer att förgylla den i övrigt stjärnspäckade galan.

MTV meddelade nyligen att Miley Cyrus nu är klar för ett uppträdande på årets MTV European Music Awards. Megastjärnan Miley Cyrus kommer till Madrid den 7 november för att för första gången uppträda på galan som förväntas bli den största någonsin.
” I can’t wait for the EMA’s” låter stjärnan hälsa.
- Detta blir mitt första uppträdande någonsin på denna fantastiska tillställning och jag vet att Madridborna kommer att vara den bästa publiken någonsin.
Utöver Miley Cyrus kommer artister som Katy Perry, Ke$ha, B.o.B, Kid Rock, Kings Of Leon, Linkin Park, Plan B, Shakira, Pauly D, Emily Osment, The Dudesons och Johnny Knoxwille att medverka.

Miley Cyrus är just nu aktuell med albumet Can’t Be Tamed.

FAKTA
MTV EMA 2010 direktsänds från Madrids Caja Magica på alla MTVs plattformar världen över, söndagen den 7 november kl 21.00 och leds i år av Eva Longoria. MTV EMA kommer även att livestreamas på www.mtvema.com och på Facebook kl 21.00 samma kväll.

1118 älskar detta Dela artikeln

Kommentera