Katy Perry blir värd för Europe Music Awards
Foto/Grafik: Pressbild / Johannes Lagtun

Katy Perry blir värd för Europe Music Awards

Publicerad den 13 oktober 2008 kl. 22:27 av Fredrik Carlsson
Musik. ”I Kissed A Girl”-stjärnan Katy Perry blir värd för årets MTV Europe Music Awards. 23-åringen – som leder den svenska DigiListan – är dessutom nominerad i kategorierna Best New Act och Most Addictive track. – Jag blev jätteglad när jag fick veta att jag var nominerad i två kategorier – men när jag fick frågan om att vara värd för galan höll jag på att kissa på mig! säger hon.
Katy Perry gör debut som galavärd på EMA:s och hamnar nu i samma celebra krets som bland annat Christina Aguilera, Tom Jones, P. Diddy och Snoop Dogg – som ledde förra årets gala. På scen får hon sällskap av sina bandmedlemmar som kommer att vara MTV:s officiella husband på galan som hålls den 6 november i Liverpool.

Den 23-åriga artisten kommer från Santa Barbara, Kalifornien och slog igenom förra året med låten “Ur So Gay”. Låten följdes upp av monsterhiten “I Kissed A Girl” som just nu leder den svenska DigiListan. I somras gick låten direkt in som elva på listan och klättrade snabbt till toppositionen där den nu legat i 10 veckor. Låten har hittills sålt i över fem miljoner exemplar världen över.

Hennes senaste singel “Hot N Cold” närmar sig en miljon sålda exemplar sedan den släpptes på hennes debutalbum “One Of The Boys” – som även det sålt i över en miljon exemplar.

MTV bjuder varje år in aktuella personer från kändis- och musikvärlden för att leda galan och dela ut priser till vinnarna. Bland de som delar ut priser MTV Europe Music Awards i år – som är den 15:e i ordningen – finns Grace Jones, Solange Knowles, Sugababes, Tiziano Ferro och Tokio Hotel. Här kommer också Fresh Magazine att vara på plats.
719 älskar detta Dela artikeln

Kommentera