Kylie Minogue is back
Foto/Grafik: Pressbild

Kylie Minogue is back

Publicerad den 30 juni 2010 kl. 12:51 av Sandra Lindqvist
Musik. Hon är en av världens mest framgångsrika soloartister. År ut och år in har Australiens stolthet levererat popdängor åt folket och 2010 blir inget undantag. I dagarna släpper Kylie Minogue ny singel och i början på juli släpps hennes nya album Aphrodite.

När Kylie var 19 år slog hon igenom på riktigt med låten The Loco-Motion. En låt som toppade listorna under slutet av 80talet och början av 90talet tillsammans med hennes andra sånger som Better the Devil You Know och Hand On Your Heart. Idag, 23 år senare står hon fortfarande kvar i rampljuset, lika aktuell som 1987. 28 juni släpps hennes fantastiska, nya singel All the Lovers följt av världsstjärnans elfte studioalbum Aphrodite som kommer finnas i butik från och med den 5 juli.
- All the Lovers var en av de sista låtarna som skrevs till albumet och när jag spelade in den insåg jag direkt att det här måste bli den första singeln. Den summerar det lyckorus man får av skivan perfekt. Den ger mig gåshud och jag är väldigt nyfiken på att höra vad lyssnarna kommer tycka om den, säger Kylie.

Makalösa skivframgångar
Kylie Minogue har utan tvekan levt ett händelserikt liv. Förutom att hon släppt 10 studioalbum, ett flertal samlingsalbum, 4 livealbum, varit ute på 11 turnéer har hon också medverkat i en rad olika filmer och Tv-serier som Moulin Rouge och Grannar. Stjärnan har sålt mer än 60 miljoner skivor och fortsätter att vara en av de mest framgångsrika soloartister i världen.
Stuart Price, som har mixat låten All the Lovers och varit verkställande producent på albumet säger att singeln är en magisk sång och att den summerar plattan.
- Kylie gör popmusik av bästa sort. Allt Kylie är, finns på denna skiva, säger han.

Samarbete bakom nya albumet
Aphrodite är Kylies femte album på skivbolaget Parlphone och på låtskrivarlistan finns namn som Kylie själv, Stuart Price, Calvin Harris, Jake Shears, Nerina Pallot och Tim Rice-Oxley (Keane).


FAKTA
Låtlista
”Aphrodite”
1.    All The Lovers
2.    Get Outta My Way
3.    Put Your Hands Up (If You Feel Love)
4.    Closer
5.    Everything Is Beautiful
6.    Aphrodite
7.    Illusion
8.    Better Than Today
9.    Too Much
10.    Cupid Boy
11.    Looking For An Angel
12.    Can’t Beat The Feeling

767 älskar detta Dela artikeln

Kommentera