THE FUME
The Fume
Foto/Grafik: Pressbild

THE FUME

Publicerad den 24 maj 2010 kl. 14:07 av Sandra Lindqvist
Musik. Lägg ihop glamrock, studsvänligt och sexighet. Då får man det talangfulla bandet The Fume som består av Filip Hartsner, Olle Griphammar och Pontus Jordan. Västkustbandet är nu aktuella med singeln Turn My Back.

Ringer det någon klocka när jag säger The Fume? Okej, om jag säger den där Vingreklamen när barn äter glass samtidigt som de springer längs vita stränder, badar och hänger upp och ned i klätterställning till en utsikt av exotisk blå himmel? Just det. Då har du hört The Fume's låt The Kids Are Alright” som agerar bakgrundsmusik i reklamen.
- Vi vill sprida en positiv vibe, att folk ska öppna upp, säger bandet.

Snart väntar helt album
Glamrocktrion The Fume beskrivs som förfestarmusik och är just nu den mest energiska rockgruppen i Sverige. Det är svettigt, sexigt och studsvänligt. I detta nu är västkustbandet aktuella med singeln Turn My Back och redan nu meddelar bandet att ett helt album är inspelat och klart. Det är bara ett datum för skivsläpp som fattas.
- Vi väntar ivrigt på att skivbolaget ska ge ut den, säger The Fume.

Tidigare har bandet spelat på Grammisgalans efterfest på Café Opera och gjort en prestigefylld spelning på Nöjesguidens Göteborgspris. 

FAKTA
The Fume består av:
Filip Hartsner (Sång & Gitarr)
Olle Griphammar (Bas)
Pontus Jordan (Trummor)

myspace.com/fumethe

819 älskar detta Dela artikeln

Kommentera