The Chemical Brothers live
Foto/Grafik: Pressbild

The Chemical Brothers live

Publicerad den 22 februari 2010 kl. 14:25 av Sandra Lindqvist
Musik. Göra originell musik och bjuda på oförglömliga konserter är The Chemical Brothers i ett nötskal. De har lyst med sin frånvaro från livescenen en tid, men i sommar har fans från hela världen chans att se sina idoler på scenen igen.

Det är nästan ett och ett halvt år sedan den brittiska elektroduon The Chemical Brothers entrade livescenen. Men bättre sent än aldrig. För cirka 1000 svenska kronor kan du som gillar duon och är snabb på att beställa biljetter se dem live i sommar. The Chemical Brothers kommer spela på London's Roundhouse 20 och 21 Maj och den tredje och sista spelningen kommer äga rum på Sonar Festival i Barcelona 19 Juni.

Utsålda spelningar
Ed Simons och Tom Rowlands mål är att skapa musik som ingen hört förut, driva deras musik så långt som det bara går och göra varje skiva fräschare och mer spännande än den förra.
Duon har tidigare spelat för den största publik Glastonbury någonsin skådat (2000) och 2008 bjöd de på en en oförglömlig spelning på utsålda London's Olympia. 2007 var The Chemical Brothers det första elektrobandet som fick spela på Trafalgar Square. Som första elektroband ut på scenen hade musikduon gjort en häpnadsväckande spelning. Till sommarens konserter har bandet lovat att bjuda på tre ofattbara spelningar och biljetter till dessa går att köpa från och med 12 Februari.

chemicalbrothers

723 älskar detta Dela artikeln

Kommentera