Sheri – Snabba Cash
Foto/Grafik: Pressbild

Sheri – Snabba Cash

Publicerad den 13 januari 2010 kl. 19:50 av Sandra Lindqvist
Reportage. ”U got me good” är låten som kommer leda Sheri rakt in i rampljuset och göra henne till stjärna av rang både i och utanför Sverige. Den är nämligen ledmotivet till en av Sveriges största filmsatsningar 2009”Snabba Cash”, som har biopremiär 15 januari och spås få en miljonpublik.

Tjejen med artistnamnet Sheri släppte sin första singel ”Hit N run” 2009, som spelades flitigt på radion under våren och som fick fin kritik av lyssnare. Sedan dess har hon skaffat sig tunga kontakter i såväl Sverige som USA och tiden däremellan har varit hektisk för sångerskan. Intervjuer och fotograferingar har blivit en vardag för 24-åringen från Enköping. En vardag där drömmar hela tiden går i uppfyllelse.
- Jag är lyckligt lottad över att ha fått den här stora chansen, säger hon.

Ledmotiv till Snabba Cash
”U got me good” heter hennes senaste singel som förhoppningsvis kommer vara hennes biljett till en framtida internationell musikkarriär. Sheri sjunger låten som ledmotiv för en av Sveriges mest påkostade filmatisering 2009; Snabba Cash. Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn av författaren Jens Lapidus. Filmen kan ses på svenska biografer från och med den 15 januari.
- Jag är väldigt exalterad över den här låten, den är skön att lyssna på och jag hoppas många kommer gå omkring med den i sin Ipod framöver, säger Sheri.

Framstående producenter
I samband med biopremiären av ”Snabba Cash” kommer också hennes debutalbum ”First Sign” att släppas. Ett album som Sheri beskriver som ett resultat av hårt arbete och många långa arbetsdagar från alla involverade.
Listan över kända producenter och låtskrivare som har varit med att föda hennes första skiva kan göras lång. Bland annat har Andreas Carlsson (producent och låtskrivare), Jack Splash (producent till bla. Beyoncé) och Jörgen Elofsson (låtskrivare och producent till bla. Britney Spears ) medverkat. Och att hon är påväg att bli svensk musikexport av rang, hyser det inga tvivel om.
- Mitt debutalbum är en grym platta som jag är väldigt stolt över, avslutar den blivande stjärnan Sheri.

1188 älskar detta Dela artikeln

Kommentera